Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Decryso Distribution Tim Srl
Membru Gratuit
4 stars: Foarte bun 4.49 din 41 pareri
Lotiune repigmentare par carunt Nogrey
65 lei
Brand
Nogrey cu Keratina
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Elimina parul alb! Lotiunea Nogrey, readuce treptat culoarea naturala a parului tau. Nu este o vopsea de par, este o lotiune destinata atat femeilor cat si barbatilor, care repigmenteaza parul carunt, alb, aducandu-l la nuanta sa naturala, fiind folosita cu succes in toata lumea. Se poate folosi pentru orice culoare de par. Este usor de folosit: se pun cateva picaturi de lotiune Nogrey si se intinde pe par, pieptanandu-l, pe zonele parului care doresc a se inchide. Actioneaza in fiecare zi fara schimbari drastice, acestea fiind treptate si fara sa pateze pielea.

Produsul Nogrey se fabrica in Italia si se gaseste pe piata din Europa de mai bine de 35 de ani, pe piata din Romania este pus in vanzare de 10 ani prin diverse canale sau redistribuitori (in general farnacii).

Produsul nu are efecte adverse, nu afecteaza parul sau scalpul, este testat clinic si dermatologic la institutul din Siena (IT).

Produsele exista mereu in stoc, noi ca unic importator avem grija sa aprovizionam si sa pastram o rezerva in depozit destul de consistenta astfel ca reusim sa facem fata oricarei comenzi si sa livram in maxim 24 de ore oriunde in Romania.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:
Pentru prima aplicare, spalati si uscati bine parul.
Agitati bine flaconul de Nogrey, aplicati cateva picaturi de lotiune la radacina parului.
Distribuiti lotiunea cu ajutorul unui pieptan, suvita cu suvita, de la radacina la varful parului. Repetati operatiunea pana la umezirea parului, apoi lasati sa se usuce; spalati bine mainile dupa utilizare.
Aplicati Nogrey in cantitate minima pe suprafata parului unde doriti sa obtineti un efect de repigmentare; distribuiti lotiunea cu ajutorul unui pieptan.

Repetati aplicarea o data pe zi pana cand obtineti rezultatul dorit (in general 15-20 zile). Pentru a mentine rezultatul dorit este suficient sa utilizati Nogrey o data sau de doua ori pe saptamana.

Pe parcursul primei perioade de aplicare zilnica a lotiunii Nogrey se recomanda:
- spalarea parului o data pe saptamana (pentru a se obtine randamentul cel mai bun de fixare a produsului)
- a nu se utiliza niciun fel de gel sau alte produse pentru par; acestea se pot utiliza de indata ce ati obtinut rezultatul dorit.
- de asemenea puteti sa reutilizati samponul pe care l-ati utilizat, aplicand Nogrey dupa fiecare spalare pe cap

Nogrey actioneaza gradual in fiecare zi, fara schimbari drastice, acestea fiind treptate si fara sa pateze pielea, fiind foarte usor de controlat nuanta la care doriti sa ajungeti.
Rapiditatea cu care se repigmenteaza culoarea naturala a parului depinde de structura si conditiile in care se afla parul dumneavoastra.
Acest produs este testat clinic si dermatologic la Institutul de Stiinte Dermatologice din Siena.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura